- opakowanie pierożków z mięsem
- 2-3 pomidory
- czerwona papryka
- puszka kukurydzy
- duży ogórek zielony
- brokuły ( niekoniecznie )
- wedlina
sos:
- majonez
- jogurt naturalny
- ząbek czosnku lub czosnek suszony
Pierożki gotujemy wg przepsiu na opakowaniu. Paprykę kroimy w kostkę. Pomidory sparzamy, obieramy se skórki, usuwamy miąższ i pozostałą twardą część kroimy w kostkę. Ogórka dokladnie myjemy i również kroimy w kostke,wedline w cienkie paski.Kukurydzę osączamy z zalewy. Wszystkie składniki mieszamy w misce, dodajemy ugotowane pierozki.
piątek, 1 kwietnia 2011
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
1 komentarze:
Bardzo proszę o usunięcie mojego zdjęcia z postu, nie przypominam sobie abym komukolwiek udzielała pozwolenia na jego użycie.
Prześlij komentarz